5 ukers kurs fra anerkjent ekspert


I FORM har gått sammen med Martin Kreutzer som er en av Nordens ledende eksperter i antiinflammatorisk kosthold. Sammen har vi laget et introduksjonskurs i antiinflammatorisk kosthold hvor du, trinn for trinn, får alle redskapene og all kunnskapen du har bruk for.


Målet er at du får inspirasjon til en supersunn måte å spise på som gir kroppen din de beste forutsetninger for å holde seg sunn og sterk.

Få en sunn og sterk kropp på 5 uker

Med Antiinflammatorisk Kickstart får du


 • En ukes komplett matplan som du skal følge i de fem ukene kurset varer


 • 75 lekre antiinflammatoriske oppskrifter du kan variere matplanen din med


 • Enkle kostholdsprinsipper du skal følge for en antiinflammatorisk kickstart


 • Mange matvareutskiftninger med forslag til matvarer du lett kan erstatte med din normale kost


 • Lettforståelig kunnskap som gir deg lærdom og holder motivasjonen din på topp


 • To ukentlige e-poster fra oss som holder deg i gang


Derfor skal du spise antiinflammatorisk

Et antiinflammatorisk kosthold kan være et verktøy for


 • En sunn og sterk kropp


 • Økt robusthet – fysisk og psykisk


 • Bekjempelse av smerter ved for eksempel artrose, eksem og overbelastning


 • Reduserte betennelsestilstander, som har betydning for sykdommer som diabetes, enkelte giktlidelser, hjerte- og karsykdommer, demens og flere andre plager


 • Energi til treningen og bedre restitusjon


 • Mer energi og bedre søvn


NB! Et antiinflammatorisk kosthold er ikke en mirakelkur og må ikke anses som et alternativ til medisin eller annen form for behandling. Men det er en kostholdsstrategi som gir kroppen og immunforsvaret gode betingelser, noe som underbygges av flere vitenskapelige undersøkelser. Uansett hvilken situasjon du befinner deg i, er et sunt kosthold – som det antiinflammatoriske – et godt redskap for å få økt velvære, og her er det ekstra fokus på råvarer som har vist seg å være spesielt nyttige.


Husk altid å kontakte legen din hvis du føler deg syk eller er i tvil om medisinene du eventuelt bruker er forenelige med en kostholdsendring.

Dette sier tidligere deltakere om kursetDeilig med en overordnet matplan som var enkel å ta i bruk fra start uten alle mulige spesielle innkjøp

Tidligere deltaker på Antiinflammatorisk Kickstart


Jeg kjente godt til antiinflammatorisk kosthold før jeg meldte meg på, men jeg har tilegnet meg masse ny kunnskap og de mange lekre oppskriftene var spesielt gode.

Tidligere deltaker på Antiinflammatorisk Kickstart


Alt var bra – innholdet av informasjon og den helt fantastiske og "morsomme" måten teksten var skrevet på. Lett å lese og forstå :-)

Tidligere deltaker på Antiinflammatorisk Kickstart
Eksperten bak


Martin Kreutzer er ernæringsekspert og forfatter av flere bestselgere om antiinflammatorisk kosthold.


Til daglig veileder han klienter, holder foredrag og workshops for ernæringsveiledere og privatpersoner, samt underviser sykepleiere i helsefremmende ernæring.

Kanskje du også lurer på...


Vil det være gluten/kjøtt/melkeprodukter i matplanen og oppskriftene?

Ja, men i mindre mengder enn mange av oss er vant til å spise. Du kan fint delta på kurset selv om du ikke spiser alle matvarene, for prinsippene, rådene og teorien er det bærende elementet, men det kan hende du må bytte ut ingredienser i noen av oppskriftene.


Stilles det krav til hvor mye jeg skal trene?

Kurset handler først og fremst om kostholdet, men du vil også få tips og råd om mosjon. Både med fokus på hvorfor det er lurt å trene og hva slags trening du kan ha nytte av. Det gjelder også hvis kroppen din er overbelastet.


Hva skjer hvis jeg avbryter kurset?

Vi vil oppmuntre deg til å fortsette, men om du følger prinsippene – og i det hele tatt logger inn på kurset og leser – er selvfølgelig opp til deg. Om du av en eller annen grunn gir deg underveis, skal du vite at alle til slutt får en antiinflammatorisk pakke med noen av kursets viktigste verktøy, så du kan begynne forfra en annen gang, hvis lysten eller behovet oppstår. Dessuten har du adgang til kurset i hele 6 måneder.


Er kurset for både kvinner og menn?

Ja, så du og partneren din kan delta på kurset sammen. Bare vær oppmerksom på at mengdene i kostholdsplanen er veiledende, slik at det kan være nødvendig å justere litt etter for eksempel aktivitetsnivå.

Allerede påmeldt?

Logg inn i øverste høyre hjørne.