5 ukers kostholdsplan fra anerkjent ekspert

Har du hørt om antiinflammatorisk kosthold, og tenkt at det kanskje kunne være noe for deg? Vi gir deg nå en unik sjanse til å prøve en av de mest populære kostholdstrendene for tiden.

Vi har laget et digitalt kurs, der du trinn for trinn får alle verktøyene og all kunnskapen du trenger. Målet er at du skal kunne gi kroppen din de beste forutsetningene for å bekjempe alt fra stress og overbelastning til smerter.

Kurset er laget i samarbeid med Martin Kreutzer, en av Nordens ledende eksperter innen antiinflammatorisk kosthold. Han har veiledet klienter i over 20 år, og er dessuten en populær foredragsholder og forfatter.

Hva kan Antiinflammatorisk kickstart hjelpe meg med?

Først og fremst er antiinflammatorisk kost supersunn mat! Mange av råvarene kjenner du nok til, og du spiser kanskje mange allerede, men det spesielle ved det antiinflammatorisk kostholdet er det økte fokuset på bestemte råvarer og livsstilsvalg som bidrar til å bekjempe betennelser i kroppen. Det er disse valgene du vil lære alt om i løpet av de fem ukene.

Et antiinflammatorisk kosthold kan bidra til:

  • En sunn og sterk kropp
  • Økt robusthet – fysisk og psykisk
  • Et godt immunforsvar
  • Bekjempelse av smerter ved for eksempel artrose, eksem og overbelastning
  • Reduserte betennelsestilstander, som har betydning for sykdommer som diabetes, enkelte giktlidelser, hjerte- og karsykdommer, demens og flere andre plager
  • Energi til treningen og bedre restitusjon
  • Mer energi og bedre søvn


Et antiinflammatorisk kosthold er ikke en mirakelkur og må ikke anses som et alternativ til medisin eller annen form for behandling. Men det er en kostholdsstrategi som gir kroppen og immunforsvaret gode betingelser, noe som underbygges av flere vitenskapelige undersøkelser. Uansett hvilken situasjon du befinner deg i, er et sunt kosthold – som det antiinflammatoriske – et godt redskap for å få økt velvære, og her er det ekstra fokus på råvarer som har vist seg å være spesielt nyttige.


Husk altid å kontakte legen din hvis du føler deg syk eller er i tvil om medisinene du eventuelt bruker er forenelige med en kostholdsendring.

Alt dette får du med Antiinflammatorisk kickstart


En ukes komplett kostholdsplan

med gode, enkle måltider til frokost, lunsj og middag

Gode, antiinflammatoriske oppskrifter

som du kan variere kostholdsplanen med

Enkle prinsipper

som du skal følge for å få en Antiinflammatorisk kickstart

Alternativer

med forslag til matvarer du enkelt kan bytte ut i ditt vanlige kosthold

Masse lettforståelig informasjon

som gjør deg klokere og holder motivasjonen på topp

Daglige e-poster

hver dag i fem uker

Klare svar fra eksperten

på de mest stilte spørsmålene underveis

Stor antiinflammatorisk pakke

med matplan, oppskrifter og prinsipper du kan bruke igjen og igjen

Detaljene

Når?

Fra 23. mars til 26. april. Du får en velkomstmail fredag 20. mars, slik at du vet hva du kan forvente deg videre.


Hva? En daglig e-post i fem uker, en ukes komplett matplan, oppskrifter, prinsipper, forslag til alternative matvarer, råd, informasjon og svar på ofte stilte spørsmål.


Hvem? Kurset er utviklet av I FORM i samarbeid med ernæringsekspert Martin Kreutzer.


Hvor mye? Det koster bare 349 kr. å bli med.

Påmeldingen varer til

19. mars kl. 12.00.

Eksperten bak

Martin Kreutzer er ernæringsekspert og forfatter av flere bestselgere om antiinflammatorisk kosthold, blant annet “Den store antiinflammatoriske kostguide” og “Velsmurt”. Til daglig veileder han klienter, holder foredrag og workshops for ernæringsveiledere og privatpersoner, samt underviser sykepleiere i helsefremmende ernæring.

Kanskje du også lurer på...


Vil det være gluten/kjøtt/melkeprodukter i matplanen og oppskriftene?

Ja, men i mindre mengder enn mange av oss er vant til å spise. Du kan fint delta på kurset selv om du ikke spiser alle matvarene, for prinsippene, rådene og teorien er det bærende elementet, men det kan hende du må bytte ut ingredienser i noen av oppskriftene.


Stilles det krav til hvor mye jeg skal trene?

Kurset handler først og fremst om kostholdet, men du vil også få tips og råd om mosjon. Både med fokus på hvorfor det er lurt å trene og hva slags trening du kan ha nytte av. Det gjelder også hvis kroppen din er overbelastet.


Hva skjer hvis jeg avbryter kurset?

Vi vil oppmuntre deg til å fortsette, men om du følger prinsippene – og i det hele tatt åpner e-postene – er selvfølgelig opp til deg. Om du av en eller annen grunn gir deg underveis, skal du vite at alle til slutt får en antiinflammatorisk pakke med noen av kursets viktigste verktøy, så du kan begynne forfra en annen gang, hvis lysten eller behovet oppstår.


Er kurset for både kvinner og menn?

Ja, så du og partneren din kan delta på kurset sammen, så lenge begge har tilgang til e-postene. Bare vær oppmerksom på at mengdene i kostholdsplanen er veiledende, slik at det kan være nødvendig å justere litt etter for eksempel aktivitetsnivå.