Lær å løpe 5 km uten pauser 


Ønsker du å være i god løpeform, men vet ikke helt hvor du skal begynne? Da er I FORMs online løpeskole som skapt for deg. I løpet av seks uker får vi deg forsiktig i gang, og vi holder oss til et treningsprogram slik at du ved målstreken mestrer å løpe 5 km i ett strekk.


  • Et løpeprogram på seks uker, med både løping og gåing
  • Tre ukentlig og varierende treningsøkter på 20-30 minutter


Løpeskolen er fleksibel å følge, og du bestemmer selv når løpetreningen din skal finne sted. Underveis er vi din online treningspartner. Vi sørger for å motivere deg og gi deg kunnskap som bidrar til at du trener klokt. I tillegg gir vi deg selvfølgelig påminnelser om treningsøktene dine, slik at du kommer deg i løpeskoene og oppnår suksess med treningen.

Mye mer enn et løpeprogram

Løpeskolen er ikke som andre løpeprogram. Du får: 


  • Et fleksibelt og skånsomt treningsprogram med tre ukentlige løpeturer på 20-30 minutter
  • Påminnelser om treningen din som sørger for at du kommer deg i løpeskoene
  • Tips og triks for å holde motivasjonen oppe
  • Skadeforebyggende øvelser slik at du kan ta vare på deg selv
  • Viktig løpekunnskap for at du skal trene klokt
  • Idéer til fartsleker og variasjon som styrker løpegleden
  • Ingen andre krav til utstyr enn løpesko
  • Tilgang til hele programmet og alt materiale i et halvt årKort fortalt, vi har skapt et løpeprogram som er superenkelt å utføre. Programmet skaper løpeglede og følger deg hele veien mot de 5 kilometerne.

Effektivt og skånsomt løpeprogram


Løpeskolen er for alle som vil begynne å løpe. Treningsøktene er basert på din nåværende form og bygger gradvis på. Men vi lover deg at du fortsatt vil erfare effektiv fremgang!


Selve treningsprogrammet er utviklet av vår løpeekspert Lasse Lyhne, og med 20 års erfaring og flere medaljer rundt halsen, vet han mildt sagt en ting eller to om løping.


I motsetning til mange andre programmer du finner på nett, tar løpeskolen deg i hånden og følger reisen din nøye. Du vil bli påminnet og motivert til å trene, og det er enkelt for deg å følge med på din personlige, og superkule, utvikling. 

Løpeskolen koster kun 249 kr, og du kan gå i gang med det samme.


Er det nå du skal lære deg å løpe - én gang for alle? Vi heier på deg!


Kanskje tenker du


Hvor langt skal jeg kunne løpe når jeg begynner? 

Nesten ingenting. Hvis du kan løpe 1-2 minutter i strekk og fint kan gå turer, så kan du bli med. 


Hvordan fungerer det i praksis? 

Når du registrerer deg får du en pålogging til Løpeskolen. Der får du tilgang til materialet og treningsprogrammet. Tre ganger i uken åpner vi opp nytt og spennende innhold, og bare rolig - vi sender deg en påminnelse på mail, slik at du ikke går glipp av noe. Hovedfokuset i Løpeskolen er at vi holder hånden din hele veien og beskriver i detalj hva du skal gjøre. 


Hva om jeg ikke fullfører en uke? 

Så er det bare å komme seg opp på hesten igjen uken etter. Det er derimot viktig at du fullfører treningsøktene i den rekkefølgen de presenteres.  


Hva om jeg kun har tid til to turer i uken?

Da vil du likevel lære å løpe og forhåpentligvis være utrolig fornøyd med det - men du vil muligens bruke lenger tid på å nå de 5 km uten pauser. 


Kan jeg bli med hvis jeg har en skade/skavank?

Løpeskolen er da, dessverre, sannsynligvis ikke noe for deg. 


Hvordan får jeg tilgang? 

Når du registrerer deg får du en personlig konto og via den har du tilgang til Løpeskolen, treningsprogrammet og alt ekstramateriale. 


Hvor lenge har jeg tilgang?

Vi starter med trening i seks uker, der vi veileder deg. Deretter har du tilgang til hele løpeprogrammet og alt ekstramateriale i et halvt år. 


Trenger jeg utstyr? 

Et par joggesko er nok. 

 

Allerede registrert deg?

Supert! Du kan logge inn i høyre hjørne - eller klikke her.


Fantastiske fordeler ved løping og Løpeskolen


Fleksibel og enkel treningsform

På med joggeskoene og ut døren. Så enkelt er det, og du bestemmer selv når og hvor. Når du løper behøver du ikke å bruke ekstra tid på transport til treningssenteret, fordi treningen din kan gjøres rett utenfor inngangsdøren. 


Frisk luft og fornyet energi 

Vi tilbringer opptil 90% av dagen innendørs. Og dette til tross for at vi vet at vind i håret og frisk luft i lungene er et energiløft uten like. Ved å løpe en tur slår du to fluer i en smekk: du får rikelig med frisk luft og mye sunn trening 


Mindre stress og bedre mental helse

Når du beveger deg kobler du fra mentalt, og du skaper et pusterom i den ellers travle hverdagen. Forskningsresultater viser at regelmessig trening faktisk kan beskytte mot depresjon.


Lavere kolesterol

Åreforkalkning er en stor trussel for helsen vår, og derfor er det interessant at løping er noe av det beste du kan gjøre for å forebygge og redusere denne trusselen. 


Høy forbrenning

En undersøkelse viste nylig at løping var den treningsformen som forbrenner flest kalorier sammenlignet med andre svette treningsklassikere som trappemaskinen, crosstrainer og treningssykkelen.